Tapahtumat

Planeettaenergisointi - tehoharjoitus

  
Keskiviikko 4.12.2019 klo 19 – 20 

Tähtitieto ry, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ
Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen värienergia-harjoituksen.
Ohjaaja Hanna-Maria Hakala 

Ei ennakkoilmoittautumista
Vapaa pääsy
Meditaation jälkeen teetä tarjolla

Ajanteemameditaatiot


Keskiviikko 20.11.2019 klo 19 – 20 
Keskiviikko 18.12.2019 klo 19 – 20 

Tähtitieto ry, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ 
Teemme visuaalisesti ohjatun ajanteemaan kohdennetun energiaharjoituksen. 
Ohjaaja Hanna-Maria Hakala 

Ei ennakkoilmoittautumista
Jäseniltä vapaa pääsy, muilta oviraha 5 € 
Meditaation jälkeen teetä tarjolla

Yhteys luontoon
Henkiset ja avaruudelliset yhteydet

Lauantai 30.11.2019 klo 14 – 17 (kaksi luentoa)
Haminan kirjasto (Kasper-tila), Rautatienkatu 8, HAMINA

YHTEYS LUONTOON 
Luonnossa liikkumalla ja olemalla, luonnon suuri E-kenttä puhdistaa meitä syvältä aisteja myöten sekä voimaannuttaa. Samalla koemme olevamme yhtä luonnon suuren Voiman kanssa. Tunnemme mihin kuulumme ja mikä meitä ravitsee ja mikä lopulta on tärkeää. Vain antautumalla elämälle, löydämme sisältämme rauhaa, Iloa ja rakkautta. Ymmärrämme, että meidän kuuluu itse tehdä asioita. 
Koskettavaa ja tietoisuutta herättävää on ollut Universaalisen veljeyden - sisaruuden kokemukset kaiken elävän kanssa. Tarvitsemme kaiken mahdollisen hyvän, jota meille tarjotaan kasvaaksemme ihmisyyteen. 
Luennoitsija: Marketta Rautiainen 

HENKISET JA AVARUUDELLISET YHTEYDET 
Ufokosminen toiminto maanpiirissä on vuosikymmenien aikana muuttunut ratkaisevalla sisällöllään ilmiöhakuisten lähestymisestä sisältörikkaampaan ja henkisempään suuntaan. 
Sisäinen maailma laajentuu kaikenaikaa erittelemään avaruuden erilaisia elämänmuotoja. Vahvasti voimistuva kontaktitoiminta ulkoavaruuden väen ja paikallisen ihmiskunnan välillä laajenee käsittämään älyllisten elämän edustajaa. Miksi täällä vieraillaan ja ovatko kaikki kosmiset kulttuurit ystävällismielisiä? Voitko tietämättäsi olla mukana maailmojen sillanrakentajan toiminnassa? 
Luennoitsija: Kalevi Riikonen
Molemmilla luennoitsijoilla on taustalla vuosikymmenien toiminta eri elämän osa-alueilla.
Osallistumismaksu: 25 € / hlö. Pienituloiset opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset: 20 € / hlö. 
Varaathan käteistä!
Samalla voit hankkia itsellesi tai ystävällesi lahjaksi: Universaalista Opetusta Kosmoksesta II-III yhdistelmäkirjan, sekä Valo Elämän Yhdistäjänä ja Kohti Kosmista Kansalaisuutta -kirjat! 

Ajattoman Ajallisessa Rajallisuudessa

Sunnuntai 8.12.2019 klo  11 - 16
Art Housen kerhotila, Ahlströminkatu 8, VARKAUS 
(Käynti sisäpihan puolelta)

Luennoitsija: Kalevi Riikonen
Aurinkokuntamme moniulotteinen muutospaine virittää kaikenkattavasti meistä jokaista, uuteen sisältöönsä. Maan ihmiskunnan tietoisuuden virta, yksilöminuuden arvomaailmojen polttopisteessä, tulee kaikenaikaa uudelleen arvioitavaksi. Mikään aikaisemmin tunnistettu, tavanomainen yhteiskunnallinen ja yksilöiden keskeinen vuorovaikutus oikein ymmärrettynä, ei olekaan enää kovin selkeää.
Mitä itse kukin voimme omasta lähtökohdastamme tehdä ja mikä osuus on kunakin ajan hetkenä ympäröivällä vuorovaikutuksella kaikkeen elämäämme? Joudumme omasta vapaasta tahdostamme, tai ympäröivistä olosuhteista käsin, ”paineessa” tekemään jopa kauaskantoisia tulevaisuuteemme vaikuttavia elämämme valintoja. Asuinympäristömme, päivittäinen ravintomme, asenteemme erilaisiin olosuhteisiin, jne… Langattoman viestintäteknologian sivuvaikutukset häiritsevät luonnollista terveyden tilaamme ja elämänvoimamme energiatasapainoa! Missä mennään, keskustelua mm. 5 G:stä ja muista haastavista asioista. 
Tervetuloa mukaan luomaan yhdessä parempaa tulevaisuuttamme.
Mieti kysymyksiäsi valmiiksi. 
Osallistuminen: 50 € / hlö, hinta sisältää suolaista ja makeaa purtavaa, kahvia ja teetä, sekä lyhyen selvänäkökonsultaation. 
Ennakkoilmoittautuminen suotavaa: tekstiviestillä Kalevi 0400 468207, s-postilla yhdistys@tahtitieto.fi tai Marja-Liisa s-postilla sunnybeach.dolphin@gmail.com  

Kosminen Taide- ja tanssikurssi

Lauantai ja sunnuntai 14.12 klo 11 - 18 ja 15.12.2019 klo 10 - 17 
Brusia - Luovatila, Koulumäentie 11, HARTOLA 

Ohjaajat: kuvataiteilija ja taideohjaaja Marja-Leena Koivisto ja Kalevi Riikonen, Tähtitieto ry 
Kosminen taidekurssi osat 1-7, jatkokurssi: muoto ja väri sekä jatkokurssi Ganesh. Luodaan hiljaisuudessa piirtämällä ja maalaamalla luova yhteys Itseen. 
Kurssilla opit tunnistamaan oman luovan voimasi.  Tutustumme taidetyöskentelyn avulla luontoon ja sen eri elementaaleihin eli luonnon ja luomisen rakentaviin voimiin, jotka jokainen omassa taidetyöskentelyssä yksilöllisesti kokee. Maalaamme ja piirrämme molempina päivinä. 
Kurssiin sisältyy Kalevi Riikosen (Tähtitieto ry) täydennysosat: 14.12 klo 16 – 18 Kosminen Tanssi.
Tanssi on taitolaji, jossa ihminen oppii jatkuvasti uusia asioita ja harjoitusten myötä kokee onnistumisen elämyksiä, kun liikesarjat alkavat sujua luonnollisella tavalla. Harjoitusten avulla siirrytään mekaanisesta askelsarjojen toistamisesta vapautumisen vaiheeseen, jossa avautuu sielullista ymmärrystä musiikkiin eläytymisen ja sen herättämien tunnekokemuksen ilmentämisenä. Antaumuksellinen liikunta musiikin melodiassa ja rytmissä, ruokkii sekä tunnetta että älyä. Paritanssi on sydämen ja järjen liitto. Tanssi on enkelten lahja ihmiskunnalle. 
15.12 klo 15 – 17 Ihmisen ja Luonnon Kosminen Yhteys.
Opettelemme tunnistamaan, kokemaan ja käsittelemään erilaatuisia luonnon Elämän Energioita. Harjoittelemme työskentelemään niillä liikkuessamme luonnossa. 
Hinnat: la-su 140e jäsen / 150e ei-jäsen täysihoidolla. 
Sisältää kurssimaksun, yöpymisen täysihoidolla sekä kurssimateriaalit. 
Huom! Kurssimaksu ilman majoitusta 120e. 
Ilmoittautuminen on jo alkanut. Se käy kätevästi sähköpostilla mleena.koivisto@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 877 664 
Majoituspaikkoja on 14, varaa paikkasi pian!
Voit ilmoittautua, vaikka tämä olisi ensimmäinen kurssisi. 

Ykseyden meditaatio

Planetaarisen Rauhan, Tasapainon ja Harmonian, ykseyden meditaatio 21.12.2019 klo 19 paikallista aikaa ympäri Maa-planeetan 

Ohjaavat Aikain Viisaat ovat inspiroimassa Maan ihmiskuntaa planetaarisesti ottamaan vastaan ja välittämään Solaarisen Ohjauksen Suunnitelman virtauksen Tietoisuusaikaportista uudistavan Rauhan, Tasapainon ja Harmonian ykseyden energiavoiman kohdennuksen Maa-planeetalle. 
Vetoamme kaikkiin yksilöihin ihmiskunnassa, luodaksemme yhdessä oikeudenmukaisuuden tasa-arvon Valon Energia-auran. 
Pyydämme Sinua yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa keskittymään Korkeimman Itsesi ohjauksessa RAUHAN, TASAPAINON, HARMONIAN Ykseyden Energiakolmiovoimaan. Tunnistele sielussasi mitä nuo kolme olevaisuuden perusenergialaatua: RAUHA, TASAPAINO, HARMONIA, merkitsevät Sinulle tai mitä niiden toteutuminen voisi käytännössä fyysistyneenä tarkoittaa koko ihmiskunnalle. 
Riippumatta yksilökohtaisesta mielipiteistäsi, olemme ihmiskuntana yksi kokonaisuus. Maa-planeetta on yhteinen kotimme, jossa olemme samaa perhettä keskenämme. Pyydämme viemään yhteistä viestiämme eteenpäin.

Joulujuhla

24.12.2019 klo 14:00 - 18:00
Tähtitieto ry, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ

Joulu on monelle vuoden ahdistavin juhla. Itsensä voi tuntea yksinäiseksi ihmisten ympäröimänä kun arvomaailmat eivät kohtaa. 
Tunnetko olosi kotoisaksi porukassamme? Tositontut ja Coco-kissa toivottavat sinut tervetulleeksi juhlistamaan Joulua kanssaan!
Tarjoamme riisipuuroa, joulutorttuja, pipareita, suolakeksejä, juustoja ja hedelmiä glögin, kahvin ja teen kera. (Juhlimme ilman alkoholia, liha- ja kalatuotteita).
Voit esittää tai järjestää meille yhteisen ohjelmanumeron, tuoda mukanasi soitettavaksi joulumusiikkia, lausua lempirunosi tms. Talosta löytyy piano ja soivat maljat. Lahjoja ei tarvitse ostaa! 
Ilmoittaudu viimeistään 18.12.2019 tekstiviestillä Hannalle 040 169 3885 tai s-postilla yhdistys@tahtitieto.fi
Osallistumismaksu: 10 € 
Muista ilmoittaa allergiat. 

Uuden Vuoden 2020 energia-avaus

Tiistaina 31.12.2019 klo 22.00 – 01.00
Tähtitieto ry, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ

Teemme visuaalisesti ohjatun vuoden vaihteen tietoisuuden, harmonian, rauhan ja ykseyden värivaloenergia-harjoituksen. 
Nyyttikestit! 
Tarjolla teetä ja pientä purtavaa 
Meditaation ohjaa Hanna-Maria
Ennakkoilmoittautuminen suotavaa tekstiviestillä Kalevi 0400 468207 tai s-postilla yhdistys@tahtitieto.fi
Olkaa "langoilla" myös eri paikoissa ja matkojen takanakin asuvat. Ykseyden Henkinen Voima ei ole sidottu paikkaan, aikaan, eikä tilaan.

Fengshui-konsulttikoulutus alkaa Mäntsälässä 7.-8.3.2020

Intuitiiviseen lähestymistapaan ja energiatyöhön painottuva Fengshui-konsulttikoulutus alkaa Mäntsälässä 7.-8.3.2020 
Koulutuksen sisältö Konsulttikoulutus sisältää päivitetyn paketin vanhaa viisautta yhdistettynä uuden ajan energiatyöhön. Intuitiivinen fengshui perustuu viiteen elementtiin ja niiden intuitiiviseen käyttöön sekä herkkyyteen tunnistaa energioita ja asiakkaan tarpeita. Klassinen fengshui perustuu laskennallisiin menetelmiin ja ilmansuuntiin. Astrologia osuudesta opimme neljän pilarin menetelmän; BaZin ja viiden elementin menetelmän; 9 Ki ́n ja niiden soveltamisen konsultointia tehtäessä. 
Energiapuhdistus osuudessa opimme tilapuhdistuksen tekemisen, energioiden kartoituksen ja harmonisoinnin. 
Koulutukseen sisältyy fengshui-konsultin henkilökohtaisen kehityksen osuus ja paljon harjoituksia käytännön konsultoinnista. 

Koulutus koostuu 24 opintopäivästä (12 viikonloppua), etätehtävistä, käytännön harjoituksista ja päättökokeesta. Koulutus tapahtuu noin kerran kuukaudessa viikonloppukursseina, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 9-16. 
Kurssipaikka on Kankaanpääntie 94, Mäntsälä. Kurssipaikalla on muutama edullinen retkimajoituspaikka, joita voit tiedustella ilmoittautumisen yhteydessä. 
Julkiset liikenneyhteydet Haarajoen ja Järvenpään asemille, joista noudetaan. 

Hinta Kurssiviikonlopun hinta on 235 €/henkilö, sis. alv 24 %. Hintaan sisältyy opetus ja kurssimateriaali. Viikonloppu maksetaan aina opiskelun yhteydessä. 
Opiskelussa käytettävien kirjojen hinta on noin 50 €. Fengshui-kompassi hankitaan opiskelun aikana ja sen hinta on noin 80-100 €. Halutessasi voit varata kurssiruokailun hintaan 25 €, joka sisältää molempina päivinä lämpimän kasvisruoan sekä iltapäiväkahvin/teen lisukkeineen. 

Konsulttitodistus 
Koulutus antaa itsenäisen fengshui-konsultin työssä tarvittavat tiedot ja taidot sekä oikeuden käyttää fengshui - konsultti nimikettä. 
Todistus annetaan jokaiselle kaikki kurssin osiot ja kotitehtävät hyväksytysti suorittaneelle, päättökokeen läpäisseelle henkilölle. Koulutus antaa valmiudet jatkaa myöhemmin klassisen fengshuin koulutuksessa, jossa keskitytään kompassityöskentelyyn ja klassisen fengshuin menetelmiin. 

Kouluttajat Vastuukouluttajana toimii fengshui-konsultti Kirsi Niemelä. -Olen toiminut päätoimisesti konsulttina ja opettanut fengshui-kursseja vuodesta 2000. 
Vuosina 2002 ja 2004 opetin intuitiivista fengshuita European School of Fengshuin konsulttikoulutuksessa, jossa vastuukouluttajana oli Anja Banks. Vuodesta 2007 lähtien olen toiminut vastuukouluttajana konsulttikoulutuksissa, sekä Helsingissä että Jyväskylässä. Haluan jakaa pitkän kokemukseni konsulttina toimimisesta ja antaa hyvät työkalut energiatyöhön. Vahva intuitiivinen otteeni ja energeettisiä rakenteita vahvistavat harjoitukset ohjaavat opiskelijoita koko kurssin ajan, tehden opiskelusta mielenkiintoisen henkilökohtaisen matkan. 
Hortonomi, fengshui-konsultti Sari Weckström opettaa puutarhafengshuin osuuden. Sari Weckströmillä on vuosien kokemus pihasuunnittelusta, opetuksesta ja neuvontatyöstä. www.puutarhastudio.fi 
Itämaisen tiedon lahjakas ja monitaitoinen osaaja, fengshui-konsultti Rauli Pitkänen opettaa kiinalaisen astrologian 9Kin osuuden. www.raulipitkanen.fi 

Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen viimeistään 7.2.2020. Ilolla ja Valolla toivotan sinut tervetulleeksi mukaan energioiden kiehtovaan maailmaan! 
Pyydä tarkemmat esitteet: Kirsi Niemelä 040 5384927 kirsi@kirsiniemela.fi www.kirsiniemela.fi

Tervetuloa!

Copyright Tähtitieto 2019, all rights reserved.
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän